Title Image

Sondes Humminbird amb la Pesca Recreativa Responsable

Sondes Humminbird amb la Pesca Recreativa Responsable

El fabricant nord-americà de sondes de pesca HUMMINBIRD aposta per la Pesca Recreativa Responsable.

 

El fabricant nord-americà de sondes de pesca HUMMINBIRD aposta per la Pesca Recreativa Responsable.

 

Disvent Ingenieros, importador oficial de las sondes de pesca Humminbird, ha firmat un acord de patrocini amb la “Confederación Española de Pesca Recreativa Responsable”. La coneguda marca de sondes i equips combinats sonda/GPS/plotter, es líder en el desenvolupament de noves tecnologies de sonda (Side Imaging, Down Imaging, sonda 360º).

 

Amb aquests equips, la pesca es cada cop mes fàcil, permeten dirigir la captura a las especies objectiu deseadas. Per aquesta raó, Disvent ingenieros, en representació de Humminbird, recolza aquelles iniciatives que permetin la sostenibilitat d’una activitat tan atractiva y agradable como es la pesca recreativa des de embarcació.

Recentment, Disvent ha creat la web www.humminbird.es, on ames de mostrar les diferents línies de productes Humminbird, ofereix l’accés a una Acadèmia Humminbird virtual on s’ensenya al pescador a obtenir el màxim profit a la teva sonda Humminbird.

Hi ha un altre iniciativa de Humminbird per el mercat espanyol durant el  2013 es la de signar acords de patrocini de equipament electrònic a embarcacions de pesca recreativa que acompleixin determinats requisits. Per a més informació, podeu contactar amb Inma Santos, a bravo@disvent.com o be trucant al 933636385.

http://www.humminbird.es/

http://www.humminbird.es/blog.html

 

 

 

Sense comentaris

Feu un comentari