Title Image

S’ha alliberat la primera marca del Great Tuna Race de Garraf

S’ha alliberat la primera marca del Great Tuna Race de Garraf

La segona Tonyina marcada amb dispositiu electrònic en el Great Tuna Race de Garraf ha deixat anar la marca molt abans del previst, a l’oest de Mallorca, tot i estar programada per alliberar-se automàticament en 300 dies. Poques Tonyines assoleixen portar la marca tot el temps programat, el motiu d’aquesta circumstancia pot ser tècnic o mecànic, en ocasions pot ser que un defecte en el software provoca un alliberament espontani abans de la data prevista o la gran velocitat d’aquesta animals pot fer que es desprengui del seu cos.

La marca es va col·locar a bord de l’Style el segon dia i la tonyina feia vora 200Kg de pes. Malauradament, no ens podrà proporcionar tanta informació com ens hauria agradat, però de ben segur que aportarà pistes per entendre millor aquest magnífic peix; ara els científics faran els anàlisis pertinents de la informació enregistrada. L’altre marca de Garraf segueix al seu lloc, i esperem que aguanti encara força setmanes.

El Great Tuna race s’acosta a la segona cita del 2014; Llançà ens espera a finals d’agost, amb dues marques electròniques, més participants que mai, i moltes ganes de passar uns magnífics dies de pesca.

Sense comentaris

Feu un comentari