Title Image

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Com es habitual amb molt d’esforç i amb l’ajut de la organització la Associació ha estat present al Saló.  Enguany amb una novetat com era una piscina de proves de 15 per 3 metres on es podien fer demostracions d’esquers i de tècniques de pesca. Va ser un dels exits del salo, amb un us pràcticament continuat.

Com es habitual amb molt d’esforç i amb l’ajut de la organització la Associació ha estat present al Saló.  Enguany amb una novetat com era una piscina de proves de 15 per 3 metres on es podien fer demostracions d’esquers i de tècniques de pesca. Va ser un dels exits del salo, amb un us pràcticament continuat. La inversió l’ha fet el Saló Nàutic a proposta nostra i estem segurs que serà una de les atraccions futures donat l’interés que va despertar entre els expositors i el públic en general.

En futures edicions hem proposat a la organització que aquesta instal·lació estigui al centre de la zona de pesca com a un equipament que sigui un punt de reunió dels pescadors.

També varem comptar amb múltiples visites de socis i no socis que es van interessar amb els nostres projectes i accions.

 També es va fer el lliurament de premis al guanyador del “Desafío Mediterráneo” que ha estat l’embarcació “Galletas” amb base a Cambrils que anirà a Cabo San Lucas a Mèxic a defensar el pavelló de la Pesca Recreativa Responsable en el IGFA Rolex Offchore Championship.

I finalment es va fer el sorteig de l’embarcació Oceania 20cc gentilesa de Oceano Yathts que increïblement va recaure en Esteva Graupera de Mallorca que va quedar tant sorprès com tots.

En fi us esperem l’any que ve.

Sense comentaris

Feu un comentari