Title Image

Resolució definitiva Tonyina 2014

Resolució definitiva Tonyina 2014

Tonyina 2014

Finalment el Ministeri dona l’esquena al sector de la pesca recreativa

 

La resolució per la regulació de pesca de la Tonyina per el 2014 ja es definitiu, de res han servit les al·legacions presentades per la Pesca Recreativa Responsable i les peticions canalitzades des de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural a través de la Direcció General de Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Tot segueix igual, quota zero per a la pesca recreativa, amb un petit contingent 2.750 kg, per a mort accidental, amb la que no sabem a qui pretenen enganyar.

La temporada recreativa tal com estableix ICCAT, s’inicia el dia 16 de Juny i finalitza el 14 d’Octubre.

En la 19ª reunió extraordinària d’ ICCAT del 10 al 17 de Novembre, s’establiran les quotes per els anys següents, però tot dependrà dels resultats d’avaluació de l’estoc de Tonyina que esta realitzant el comitè científic d’ICCAT. La pesca Recreativa Responsable col·labora tant com pot amb aquest organisme per acreditar el dret històric que te sobre la pesca d’aquesta espècie. Tot fa pensar que l’estoc s’està recuperant per sobre de les previsions establertes en el pla de recuperació, de fet a la reunió plenària de 2013 es va estar apunt d’augmentar la quota general per 2014, però una intervenció de la Comissaria Damanakis de la Comissió Europea va evitar el que fins i tot el comitè científic hi estava d’acord.

 

 

adjunt podeu trobar el document original

Sense comentaris

Feu un comentari