Title Image

Reserva Pesquera de les Illes Formigues

Reserva Pesquera de les Illes Formigues

Fòrum social del litoral gironí

 

Fòrum social del litoral gironí

 

El subdelegat del Govern Estatal a Girona, Carles Jaume, es va reunir amb els representants del Fòrum social del litoral gironí per parlar sobre el projecte de la Reserva Marina de les Formigues. Segons el subdelegat, “aquest és un projecte prou important com per escoltar tothom que hi té quelcom a dir”. Per Jaume, “tot projecte ha d’intentar quadrar els interessos de totes les parts implicades i no podem deixar d’intentar que tothom en surti beneficiat”. “Sempre he defensat que quan la iniciativa pública va del braç de la privada, els projectes són més sòlids”, va afegir.

L’associació Catalana per una Pesca Responsable segueix amb atenció el desenvolupament d’aquest projecte de reserva que pensem que seria el millor per a tots per a recuperar la pesca d’abans, i més ara que hi ha un acord complert gairebé entre tots.

 

 

A instància del mateix Fòrum es va fer una pregunta al Parlament de Madrid  en relació al projecte de reserva pesquera de les illes Formigues a través de la diputada Na Montserrat Surroca, amb una resposta decepcionant, la manca de diners impedeix que s’endegui la reserva. Adjunt trobareu la publicació oficial de la pregunta i de la resposta.

Sense comentaris

Feu un comentari