Title Image

Presentació oficial del Great Tuna Race

Presentació oficial del Great Tuna Race

El dimecres 21 de maig va tenir lloc a la Conselleria de Agricultura Ramaderia Pesca Alimentació i medi natural la presentació Great Tuna Race del Projecte de l’Associació Catalana per una Pesca Recreativa Responsable.

Amb la presencia de Sr J.M. Pelegrí, Conseller del departament, el Sr Jordi Ciuraneta, Director General de Pesca i Afers Marítims i en Sergi Tudela director de pesca de WWF per el Mediterrani.

També ens han acompanyat els presidents del Club Nàutic del Garraf, de Llançà, i altres col·laboradors i patrocinadors del Great Tuna Race.

L’acte va començar amb la presentació dels resultats acumulats en els darrers sis anys de marcat electrònic per Gemma Quilez, biòloga de WWF, tot seguit el director del Great Tuna Race, en Ignasi Ferrer va fer una exposició del projecte, l’enfoc de futur i de creixement del projecte. Tot seguit el Sr. Conseller va destacar que aquesta forma de fer on tots el implicats estan treballant plegats es la única manera de assolir èxits.

A continuació els periodistes presents varen fer un seguit de preguntes a tots els intervinents. L’acte ha tingut un ressò mediàtic molt i molt important.

Sense comentaris

Feu un comentari