Title Image

Ordre ministerial Tonyina 2014…ja hi tornem a ser!!!

Ordre ministerial Tonyina 2014…ja hi tornem a ser!!!

El “Ministerio de Agricultura Alimentación y Medio Ambiente” va publicar el passat dissabte dia 8 de març al BOE amb efectes del dia 9 l’Ordre ministerial que regula la pesca de la Tonyina.

Tot i les diferents propostes rebudes amb arguments de tota mena el ministeri no ha modificat res i segueix perjudicant la pesca recreativa demostrant una completa ignorància del nostre sector, que fa pensar malament.

La Pesca Recreativa Responsable va aportar la documentació aprovada en la reunió del RAC MED a Paris, dins del grup de treball de Tonyina i Peix Espasa on es va aprovar per unanimitat una petició de atorgar a la pesca recreativa dues Tonyines per any a la pesca recreativa i la pesca de Tonyina sense mort tot l’any com a Itàlia. La petició es va elevar a la Comissió Europea que era present a la reunió, perquè ho transmetés als països membres com a una recomanació. Com podeu veure no ha servit de res.

La quota recreativa s’amaga dins del fons de maniobra, sota el nom de mort accidental en la pesca sense mort.

El ministeri torna a premiar a la pesca recreativa amb una quota zero, un dels sectors nàutics que genera infinitat de diners i turisme.

Adjunt podeu lleguir el BOE amb tot detall

Sense comentaris

Feu un comentari