Title Image

Mercat de segonamà

Cinturó base cadira de combat

Cinturó base cadira de combat

Descripció

Ràdio balisa satelital

Ràdio balisa satelital

Descripció

Ofereix els teus productes

Tens algun producte relacionat amb la pesca que ja no utilitzes i te’n vols desfer? L’ACPR ofereix als seus socis, de manera gratuïta, l’oportunitat de vendre’ls o intercanviar-los.

Aquest servei és una eina per facilitar el contacte entre comprador i venedor. L’ACPR no actua com a intermediari ni percep cap import pel servei.

Si ets soci de l’ACPR i tens un producte per oferir, omple el següent formulari i el publicarem en aquest apartat.

    Dades del soci
    Dades del producte
    A continuació pots adjuntar una fotografia del producte:

    Als efectes d’allò que estableix el Reglament UE 2016/679, que regula la protecció de dades de caràcter personal, l'Associació garanteix la confidencialitat de les dades personals dels seus associats i col·laboradors. Li comuniquem que les seves dades de caràcter personal formen part d'una base de dades gestionada sota la responsabilitat de l'Associació, amb l'única finalitat de gestionar el seu funcionament administratiu i complir els seus fins socials. Pot exercir els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació i supressió, limitació o portabilitat comunicant-ho per escrit i indicant les seves dades personals a ASSOCIACIÓ CATALANA PER A UNA PESCA RESPONSABLE Carrer Gènova, 21 Àtic 2, 08041-BARCELONA o mitjançant l'enviament de correu electrònic a info@acpr.cat

    Condicions Generals i la Política de Privacitat