Title Image

L’IGFA valora la nova llei de protecció de Marlins

L’IGFA valora la nova llei de protecció de Marlins

En Rob Kramer, president de IGFA

 

En Rob Kramer, president de IGFA

 

Després de quatre anys de treball, els pescadors recreatius i les organitzacions conservacionistes marines ara  podem celebrar una gesta poc comú: la Llei de Conservació de Peixos amb bec aprovada pel Senat i ara es dirigeix ​​a l’escriptori del president Obama per la seva signatura. Molt pocs projectes de llei es converteixen en llei, per causa dels desacords partidistes del Congrés, però la Llei de Conservació de Peixos am bec ha estat aclaparadorament recolzada per tots dos partits a les dues cambres. El senador David Vitter, va patrocinar el projecte de llei original al Senat, i amb l’ajuda el senador de la Florida en Bill Nelson, varen  fer màgia per aconseguir la seva aprovació.

 

El suport d’aquests congressistes clau ha reforçat la campanya per conservar les espècies de marlins que estaven en perill com indicaven tant  IGFA i la Coalició Nacional per a la Conservació Marina (NCMC) des de 2008. Els seus esforços conjunts per instar Estats Units a prendre mesures més enèrgiques per protegir aquests valuosos i magnífics peixos també ha creat consciència en les comunitats pesqueres en la importància econòmica de la pesca recreativa al país i al món.

 

Rob Kramer, president de la IGFA, va dir que : “Els nostres campions del Congrés – especialment el senador David Vitter, el senador Bill Nelson i el representant Jeff Miller (R-FL) – són herois per als pescadors recreatius amés de els dirigents i els membres del Caucus d’Esportistes del Congrés han estat una força unificadora i ha conduit cap a la promulgació d’aquesta important legislació des del primer dia. La llei de Conservació dels marlins ajudarà a canviar el rumb de forma ràpida la reducció dels recursos de peix vela, marlins i peto. Això és una gran notícia per als pescadors recreatius i per persones que treballen en empreses de turisme, pesca recreativa  i marins “.

 

D’acord amb Ken Hinman, President de la NCMC, “Els EUA ja compten amb les mesures més fortes del món de conservació vigents per a peixos de bec, els lleons i els tigres del mar. Aquesta legislació ens ajudarà a buscar mesures similars a nivell internacional, on la sobrepesca comercial ha reduït severament les poblacions d’aquests magnífics gegants de l’oceà.

L’evolució satisfactòria del projecte de llei al Congrés 112 també ha arribat amb l’ajuda de altres organitzacions de pesca recreativa, incloent el Centre per a la Conservació Costera, la Fundació Esportistes del Congrés, Guy Harvey Ocean Foundation, Keep Fishing Llatina i altres nombroses ongs de la comunitat del medi ambientalistes .

 

L’assistència d’aquests grups i els seus membres ha estat vital per a la Llei de Conservació de Peixos amb bec, La veu de la comunitat de la pesca esportiva ha estat forta a Washington, i estem agraïts als partidaris del projecte de llei per fer-se sentir.

Sense comentaris

Feu un comentari