Title Image

Les associacions de pesca recreativa i esportiva Italianes sol•liciten la modificació del Reglament de Pesca Europeu del Mediterrani.

Les associacions de pesca recreativa i esportiva Italianes sol•liciten la modificació del Reglament de Pesca Europeu del Mediterrani.

La pesca recreativa italiana es dirigeix per primera vegada a la Unió Europea sol·licitant als membres italians del Parlament Europeu que participen en la Comissió de Pesca y de Medi Ambient que recolzin una revisió del Reglament Mediterrani CE 1967/2006.

 

Concretament la proposta sol·licita la necessitat de establir mesures mes restrictives en relació a las talles mínimes i l’establiment d’una franja costera en la que no es permeti a la pesca professional l’ús de xarxes i palangres. Així com sol·licita l’adopció de les indicacions del RAC de Mediterrani referents a prohibir la comercialització de les captures procedents dels concursos de pesca esportiva i excloure a la pesca recreativa l’ús de palangres i xarxes, (cal recordar que a França i Itàlia la pesca recreativa te autorització d’us d’arts passives limitades a una mida determinada).

 

 

APR Alleanza Pescatori Ricreativi

Associazione Per il Mare

Biggame Italia

EFSA

European Federation of Sea Anglers

FIPSAS Federazione Italiana Pesca Sportiva e Attività Subacquee

Sense comentaris

Feu un comentari