Title Image

Insòlit , a París ara descobreixen la sopa d’all

Insòlit , a París ara descobreixen la sopa d’all

Us adjuntem las traducció d’un article aparegut a un diari francès que es sorprèn de que la gent jove pesqui als rius de París, amb tècniques d’spinning.

Amb la “pesca al carrer”, la pesca és una creixent afició urbana

Us adjuntem las traducció d’un article aparegut a un diari francès que es sorprèn de que la gent jove pesqui als rius de París, amb tècniques d’spinning.

Amb la “pesca al carrer”, la pesca és una creixent afició urbana

París i Estrasburg són les dues capitals d’aquest nou passatemps, rasburg. “Aquí ens trobem amb uns Lluços de riu de més d’un metre, que són una mica el sant grial dels pescadors de depredadors. I També hi ha Aspis, un peix molt esportiu, que va arribar d’Europa de l’Est a la dècada de 1980”.

Són d’entre 20 i 40 anys, conectats per anglicismes els amants del peixos depredadors: els seguidors del “street fishing” es a dir de la pesca als carrers,  van fer una competició aquest cap de setmana a Estrasburg, i van donar un cop de joventut a un l’entreteniment passat de moda.

 
“Sempre hi ha hagut pescadors a la ciutat, però la mentalitat de la pesca del carrer és diferent. Està lluny de ser el pare que pesca, i la imatge tradicional del pescador assegut a la seva cadira plegat mirant el suro,  assenyala,  Andreas envom Scheidt vicepresident de la Federació de Bas-Rhin per a la pesca.

La pesca del carrer, que ha estat presentada per una associació i per a un fabricant de material de pesca, es podria definir com una pesca urbana i la ruta de l’esquer.

Els seus practicants vesteixen “roba de carrer” movent-se ràpidament “punt a punt” amb les sabatilles esportives o amb bicicleta, desitjósos de preservar els recursos pesquers, retornant les seves captures a l’aigua després d’haver-la  immortalitzat per a penjar-la als seus blogs de disseny hip-hop.

Si es manegen amb la mateixa facilitat el termes anglèsos, ja que les tècniques de pesca que utilitzen s’han desenvolupat per pescar el Black bass a  EUA.

El fenomen, que va sorgir a França en els anys 2000, s’ estructura des de fa cinc anys al voltant: una competició va ser creada el 2007 en l’Associació Francesa de la pesca (AFCPL). Amb línies de productes específics que s’han creat, i va seguir als mitjans de comunicació, va dir David Pierce, el AFCPL.

 
Aquest entusiasme, que es tradueix en un creixement explosiu en el nombre de seguidors, està molt en sintonia amb els temps, l’anàlisi de Nicolás Dupuis, pràcticacant de primera hora i la realitzador de documentals sobre el tema.

“Fa cinc anys, la meva pel·licula Aspius aspius, va passar gairebé desapercebuda. Aquest any, + Sous Pavés la riviere funciona molt bé. Això correspon a una tendència actual, la necessitat de trobar la naturalesa a la ciutat, com veure amb el lloc deixat a les plantes silvestres “, diu entre preses.
“Estem vigilants, que fan que la gent entengui que l’aigua és un ambient ric en la ciutat. Es tracta de les polítiques d’interès, centres socio-culturals”, afegeix.

“Hi ha una gran varietat de fons, entre el Rhin i el Canal de la Bruche és una zona amb molta corrent, I l’escenari és magnífic”, diu David Pierce, per la seva banda, que es va celebrar a Estrasburg el 2007 La primera competició de la “carrer de pesca”, abans d’establir ja el 2008, una gira nacional.

Catorze etapes d’aquest any estan a l’agenda dels competidors. Estrasburg va ser guanyada diumenge a la N’Diaye Lille Samuel, abans que el Segura Francilien Jeremy, guanyador de la sèrie 2010. En total, 40 pescadors dividit en vint equips han publicat 37 de peixos, incloent el silur de 1,07 m.
En el futur, David Pierron AFCPL com que es pot convertir en una federació esportiva, amb vista a l’organització de competicions internacionals.

Sense comentaris

Feu un comentari