Title Image

Great Tuna Race

Great Tuna Race

Una nova experiencia en pesca recreativa.

La Pesca Recreativa Responsable inicia un format de competició que fusiona pesca i ciència, per aquest projecte ens envoltem de dues organitazcions de referència, WWF i IGFA, uns socis de molt valor.

Marcat electrònic de Tonyines

La base del projecte es el marcat electrònic de tonyines reproductores al nostre litoral però amb la participació dels millors pescadors de bromeig competint per aconseguir que la seva Tonyina faci el recorregut mes llarg possible, per tant primer cal pescar, desprès tractar molt be la Tonyina per tal de reduir l’estrès de la captura, alliberar el peix i que comenci l’aventura.

Tres seran els ports escollits i dues temporades una just abans de la reproducció , maig-juny i desprès de la reproducció agost-setembre.

 

Aviat disposarem de les dates definitives i dels ports on celebrarem les proves, us podem avançar que Llançà i Garraf estan confirmats i com a candidats a la darrera hi han quatre ports.

 

Si us considereu un equip de pesca de tonyina a brumeig podeu enviar un correu a info@acpr.cat sol·licitant ser candidat a participant

 

 

Facebook Great Tuna Race

1 Comentari
 • Anònim

  16 d'octubre de 2014a les19:29 Respon

  Hola primero saber si
  Hola primero saber si funciona,añadir que tendria que estar un enlace para el GTR por que este una web del GTR es importante
  que todos los que entren pueden enlazar uno al otro si no parece
  que son otros los que hacen GTR,saludos Ramon

Feu un comentari