Title Image

Grans notícies des de Irlanda

Grans notícies des de Irlanda

Grans notícies des de Irlanda, El Llobarro seguirà prohibit a la pesca professional

 

Grans notícies des de Irlanda, El Llobarro seguirà prohibit a la pesca professional

 

El Ministre del Govern Irlandès Simon Coverney finalment ha decidit rebutjar la sol·licitud de la pesca professional Irlandesa d’autoritzar un altre cop la captura comercial de Llobarro.

Irlanda el 1990 va tancar a la captura del Llobarro a la pesca professional, perquè pràcticament estava apunt de l’extinció. Desprès de 21 anys que tan sols s’ha permès a la pesca recreativa fer dues captures al dia de mínim 40 centímetres d’allargada l’espècie s’ha recuperat i ara es força abundant a la Illa atlàntica.

Els motius del ministre per a declinar la proposta de reobrir la pesca comercial del Llobarro, ha sigut la forta contestació Local i Internacional que ha tingut el col·lectiu dels pescadors recreatius Europeus que massivament han enviat missatges a l’administració. També comptava amb informes científics favorables a mantenir l’estatus actual per aquesta espècie de l’Institut de la Marina d’Irlanda.

Des de lla Pesca Recreativa Responsable ens hem fet ressò de la crida i vàrem enviar varies onades de missatges col·laborant en aquest èxit de la pesca recreativa.

Actualment el ministeri de turisme d’Irlanda està preparant plans i estratègies per potenciar encara més el turisme de pesca de Llobarro que ara ja és molt important.

En ens podem tots felicitar d’aquest èxit fruit de la unitat dels pescadors recreatius.

Sense comentaris

Feu un comentari