Title Image

França serà pionera a Europa en la lluita contra la venda il•legal de peix procedent de la pesca furtiva.

França serà pionera a Europa en la lluita contra la venda il•legal de peix procedent de la pesca furtiva.

Tot pescador recreatiu tindrà que observar una obligació molt concreta, en el moment de fer una captura haurà de tallar la part inferior de l’aleta caudal del peix si es que pensa quedar-se’l.

Tot pescador recreatiu tindrà que observar una obligació molt concreta, en el moment de fer una captura haurà de tallar la part inferior de l’aleta caudal del peix si es que pensa quedar-se’l. Amb aquest sistema sempre que sigui inspeccionat ha de tenir els peixos amb la cua tallada per identificar-los que no aniran a la venda, es una forma de donar traçabilitat al producte de la pesca recreativa, per tal de no perdre la finalitat de les captures del nostre col·lectiu, que es la de gaudir personalment del fruit de la nostre activitat. 

L’obligació es redueix a unes especies determinades que son les més comercials, per tant no serà obligatori en totes ells, però sí en les següents:

Llobarro, Bonítol, Bacallà, Corball, Déntol, Llampuga, Orada, Peix espasa, Peix vela, Llamàntol, Llagosta, carboner   Corbina, Verat, Marlin blau, Marlin negre, Pagre, Escórpores, Sarg, Wahoo, Tonyina d’aleta groga, Abadejo i Llenguado.

Sense comentaris

Feu un comentari