Title Image

Serveis al soci

Serveis al soci

El soci de l’ACPR es pot beneficiar de descomptes en algunes de les despeses habituals de la seva activitat.

Ara més que mai hem de ser el nombre mes gran possible per tenir força per a defensar els nostres drets i tenir independència econòmica. Només utilitzant qualsevol dels serveis que et proposem t’estalviaràs més diners que el cost de la quota.

Assegurança d’embarcació, amb una companyia especialitzada en assegurances nàutiques, no permetis que et segueixin cobrant per res, espectaculars rebaixes en els preus.

Envia’ns una copia de la teva assegurança i la companyia et farà  una contraoferta sorprenent  info@acpr.cat

Inspecció tècnica d’embarcacions, per fer les revisions obligatòries, amb una trucada concertes la inspecció i cap mes problema.

http://www.ausmar.com/

Assessoria jurídica nàutica, servei a disposició dels socis d’un bufet d’advocats especialistes en temàtica nàutica amb un servei per els socis de consulta telefònica gratuïta.

http://www.nauticalegal.com/

Tunafinder, ves directe on està el peix en aquests moments no estan les coses per a donar voltes per el mar.

http://www.tunafinder.com/

Material de seguretat nàutic, per a renovar el material de seguretat preus especials per als socis.

http://www.ausmar.com/

Sol·licitud d’autorització ANNEX III

Si necessites demanar o actualitzar el teu ANNEX III accedeix al formulari de sol·licitud i omple totes les dades. Nosaltres ens encarregarem de la tramitació.

Accedir al formulari

Mercat de segona mà

Tens algun producte relacionat amb la pesca que ja no utilitzes i te’n vols desfer? L’ACPR ofereix als seus socis, de manera gratuïta, l’oportunitat de vendre’ls o intercanviar-los.

Aquest servei és una eina per facilitar el contacte entre comprador i venedor. L’ACPR no actua com a intermediari ni percep cap import pel servei.

Si ets soci de l’ACPR i tens un producte per oferir, accedeix al mercat de segona mà i omple el formulari que hi trobaràs.

Mercat de segona mà

Col·laboradors