Title Image

Perquè associar-se

Perquè associar-se?

L’ACPR és una entitat independent que se sustenta gràcies al suport rebut dels seus associats, que contribueixen així a l’impuls d’un dels principals motors del sector nàutic, amb efecte directe sobre l’activitat econòmica a nivell de ports, venda d’embarcacions, serveis auxiliars, venda de material de pesca i premsa.

Ports i Clubs

L’ACPR organitza a les instal·lacions dels clubs adherits que ho sol·licitin qualsevol mena de jornada de marcatge: spinning, curricà de captura i alliberament, etc. Fins i tot, el port pot ser una de les seus d’una jornada de la Great Tuna Race (GTR). En aquest sentit l’ACPR s’implica plenament en l’organització de l’esdeveniment, duent a terme totes les accions logístiques necessàries i sol·licitant els permisos corresponents.

Particulars

L’Associació Catalana per una Pesca Responsable és l’associació de pescadors recreatius més veterana de Catalunya, l’única que ha defensat sempre els drets dels pescadors recreatius i sempre ha estat al costat dels seus socis i simpatitzants en la tasca de la defensa del nostre col·lectiu.

Hem sigut pioners en els aspectes més sostenibles de la nostra activitat, fomentant l’ètica en la pesca i les captures responsables.

En el camp científic hem fet infinitat de col·laboracions científiques dirigides a peixos, meduses i cetacis que ens han fet ser una referència en el marcatge de peixos a nivell internacional.

Fen-te soci ens ajudaràs a ser mes forts i visibles i a augmentar la solidaritat entre nosaltres.

Davant la realitat del sector, hem d’ajuntar esforços:

  • Exigint més i millor informació
  • Pressionant l’Administració perquè faci complir la normativa vigent
  • Buscant formes d’influir en la gestió dels recursos pesquers
  • Evidenciant la nostra aportació socio-econòmica
  • Adaptant les captures a l’estat dels recursos pesquers
  • Col·laborant amb les institucions científiques

Tot això per fer de la pesca recreativa des d’embarcació una activitat d’oci sostenible.

Fest-te soci

Col·laboradors