Aplicació telèfons intel·ligents

Cooperador PPR
Aplicació per a telèfons intel·ligents de cooperador científic de la Pesca Recreativa Responsable
  Aprofitant el que ens brinden les noves tecnologies, la Pesca Recreativa Responsable llença una aplicació de suport per les activitats de cooperació científica que desenvolupa la nostre associació.
 
Està dividida en dues parts, una oberta al públic per a notificar albiraments de cetacis, de meduses i tortugues marines i una altre de tancada al gran públic per a prendre les dades del marcat de peixos per a 11 espècies.
  L’aplicació utilitza un software lliure, , el programa ha estat adaptat per un pescador recreatiu del Llançà, especialista en temes informàtics, en Francesc Garre des de la seva empresa femfum. http://www.femfum.com/
  En el moment de marcar un peix o fer un albirament el programa pren l’hora, la posició i el dia d’una forma automàtica i el pescador tan sols te que posar l’espècie, talla i temperatura de l’aigua del mar i si es desitja podem incorporar una fotografia que es fa al moment amb el mateix telèfon,  les dades queden emmagatzemades en el telèfon i son enviades a una base de dades al tenir cobertura 3G o wifi, d’aquesta manera el lliurament de les dades es el mes senzill per a tothom i facilita que de moltes captures o albiraments hi hagi una fotografia associada.
 
Les dades que s’obtinguin es cediran a la comunitat científica, tal com sempre ha fet la Pesca Recreativa Responsable per una millor comprensió del mar. Aquesta aplicació esta oberta a navegants en general, pescadors o no.
 
De moment només es pot utilitzar en dispositius que funcionen amb Android, en breu disposarem de la versió per iOS, es a dir per a Iphone.
 
Adjunt trobareu les instruccions de instal·lació i d’us en català i espanyol

Acpr.cat - Apartat de correus 37056 - 08080 BARCELONA - TEL. / FAX 902 120 298 | Contacta