RESUM GREAT TUNA RACE LLANÇÀ 2019

Els passats dies 31 i 1 de setmbre es va dur a terme la Great Tuna Race a Aigues de la Costa Brava Nord, concretament al Port de Llança.
Les Tripulacions participants / col.laboradors en aquesta event de ciència i pesca,  varen arribar al port de Llançà durant el divendres, on els mariners del Club Nàutic de Llança varen anar indicant a cada participant la seva Ubicació, desde aquí agrair la seva feina i gentilitat en tot moment.
Cap al vespre  del divendres, es va fer un pica Pica de Benvinguda i una Reunió amb els patrons, així com unes consignes per pàrt de Biòleg Dr. Pablo Cermeño, en les formes més corretctes de procedir en els marcatges.
 
La Jornada de dissabte, va despertar-se amb un día en calma, on els Participants / col.laboradors varen ser rebuts amb un bon esmorzar i un cop repartit per part dels mariners del Club Nàutic Llança tots els Picnics i la Sardina per poder anar a la Jornada de marcatge.
 
Un cop desplaçades al punt de pesca Totes les Embarcacions, acompanyats d'un temps perfecte i de la pneumàtica dels biòlegs a l'espera de que lguna de les embarcacions els indiques que tenien una captura. totes les tripulacions es varen posar a Brumejar i a calar les canyes, a l'espera d'aquesta Picada, que va arribar cap al migdia, on L'embarcació Fumarell, va ser la Primera en informar de que estava amb un exemplar a les seves línees, més tard L'embarcació Tooty III  amb també Tonyina i La embarcació dolça amb un exemplar de Tintorera que també va ser marcada amb marca convencional.
 
En total a la Jornada de dissabte, es varen marcar 5 Tonyines amb marca convencional , 1 Tonyina amb marca electrònica i una Tintorera amb marca convencional.
 
Al Final del día es va oferir al mateix restaurant del Club nàutic un sopar entre tots, finalment cada participant va anar a descansar a l'espera del que podría pasar el diumenge, ja que alguns partes marcaven una mica de Tramuntana.
 
Tot i així diumenge tothom es va llevar i desprer del esmorzar altre cop ofert per la Organització, es varen dirigir al pun de Pesca, on es varen trobar un Mar un xic remogut per aquesta Tramuntana, i on finalment cap a migdia es va decidir finalitzar la prova i cadascú tornar cap als seus ports d'origen
 
Moltes gràcies a tots, participants , organitzadors, i sobretot al Club Nàutic Llança per oferir-nos totes les seves instal.lacions per que el Great tuna Race estigui al capdevant dels events de Col.laboració esportiva amb la ciència.

Escriu el teu comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Saltos automáticos de líneas y de párrafos.

Más información sobre opciones de formato

Acpr.cat - Apartat de correus 37056 - 08080 BARCELONA - TEL. / FAX 902 120 298 | Contacta